avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate alinfedor

Activitate alinfedor

Răspuns la discuția noua lege a insolventei
Pai si atunci ce a fost cu anuntul ala pe care l-au preluat toate tv-urile in 15 aprilie si in care se zicea ca a intrat in vigoare noul cod al insolventei???
Buna ziua,

Am o societate intrata in insolventa in 2013. Inca nu s-a pronuntat falimentul din cauza multor amanari date de instanta, dar e solicitat falimentul.

Doresc sa va intreb daca noua lege afecteaza cursul procesului de insolventa/faliment inceput de mai bine de un an.
Răspuns la discuția cesiune
Va multumesc frumos !!!

O seara buna si mult succesc in activitate!!!
Va multumesc mult pentru raspunsuri domnule Huzum.

Imi mai permit o singura intrebare si impreuna cu drumurile ce le-am batut azi sunt lamurit.

Totusi, cu faptul ca cesiunea va fi publicata in Monitorul Oficial ce se va intampla? Pentru ca mi s-a confirmat ca actele de cesiune au fost depuse si vor fi publicate in Monitorul Oficial cat de curand.
Am inteles ca nu pot fi numit din momentul asta administrator fara stiinta mea dar cesiunea si eventualele datorii care pot fi uriase in aceste cateva luni pe care nu le pot verifica raman ale mele?
Hotararea aga zicea doar ca a hotarat sa ma numeasca in functia de administrator. Copia de pe buletin era deja facuta.

Inseamna ca daca vreau sa ma retrag pur si simplu nu mai semnez nimic de acum incolo si gata?

Multumesc!
Discuție cesiune
Daca am semnat doar contractul de cesiune si hotararea aga cu o societate si acum, dupa cca 10 zile timp in care presupun ca s-au inceput demersurile de catre juristul lui, m-am razgandit, mai pot face ceva sau asociatul unic din momentul asta poate sa treaca societatea lui pe numele meu fara sa stiu (fiind din judete indepartate) si fara sa sa mai pot face nimic?