avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... noua lege a insolventei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

noua lege a insolventei

Buna ziua,

Am o societate intrata in insolventa in 2013. Inca nu s-a pronuntat falimentul din cauza multor amanari date de instanta, dar e solicitat falimentul.

Doresc sa va intreb daca noua lege afecteaza cursul procesului de insolventa/faliment inceput de mai bine de un an.
Cel mai recent răspuns: Alex28 , utilizator 11:11, 29 Aprilie 2014
Noua lege nu exista, deocamdata se aplica vechea lege.
Pai si atunci ce a fost cu anuntul ala pe care l-au preluat toate tv-urile in 15 aprilie si in care se zicea ca a intrat in vigoare noul cod al insolventei???
A fost votata in parlament. Trebuie promulgata, monitor oficial, etc. Am inteles ca s-a depus si o contestatie la Curtea constitutionala. Deci, mai dureaza. In vigoare e tot cea veche.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil-schimbari adriana12_12 adriana12_12 Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca noul proiect de lege privind indemnizatia crestere copil se aplica si pentru mamele in concediu dar cu optiunea fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, din ce am inteles guvernul a adoptat proiectul de ... d.nicolin@house-of-communication d.nicolin@house-of-communication Buna ziua, din ce am inteles guvernul a adoptat proiectul de lege prin care se doreste adaugarea CASS la tichetele de masa, stiti cumva daca a si intrat in ... (vezi toată discuția)