Buna ziua! Am si eu o întrebare referitoare la folosirea uscătoriei. In apartamentul in care locuiesc nu am balcon, nici posibilitatea de a face unul (stau la etajul 5), nici de a pune sarme afara. Uscătoria blocului in momentul de fata este folosita doar de 4 familii care stau la et 4 si unde de altfel se află si uscătoria, insa ca spatiu de depozitare, magazie sau ghena de gunoi. Inafara de 2 biciclete si 3 cauciucuri depozitate acolo restul sunt gunoaie (sticle/ borcane goale, cutii goale, bucati de materiale).
Cui ma pot adresa (inafara administratorei de bloc ca nu se baga la astfel de lucruri) sa pot sa am si eu spațiu sa intind rufe.
Am reusit sa obtin cheia de la uscător însă din cauza lucrărilor depozitate pe acolo abia ai loc sa arunci un ac. Mulțumesc!
Buna ziua!
Eu lucrez pentru o companie, insa contractul meu nu este semnat cu compania la care lucrez, ci o firma intermediara.
As dori sa stiu daca eu ca si angajat extern care lucrez pentru aceasta companie, am aceleasi drepturi ca si un angajat intern?
Si as dori sa stiu unde sa caut pentru a afla daca exista o clauza semnata intre companie si firma de recrutare, pentru a nu ni se acorda aceste drepturi.
Va multumesc!