avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Uscatoria de la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Uscatoria de la bloc

Buna ziua! Am si eu o întrebare referitoare la folosirea uscătoriei. In apartamentul in care locuiesc nu am balcon, nici posibilitatea de a face unul (stau la etajul 5), nici de a pune sarme afara. Uscătoria blocului in momentul de fata este folosita doar de 4 familii care stau la et 4 si unde de altfel se află si uscătoria, insa ca spatiu de depozitare, magazie sau ghena de gunoi. Inafara de 2 biciclete si 3 cauciucuri depozitate acolo restul sunt gunoaie (sticle/ borcane goale, cutii goale, bucati de materiale).
Cui ma pot adresa (inafara administratorei de bloc ca nu se baga la astfel de lucruri) sa pot sa am si eu spațiu sa intind rufe.
Am reusit sa obtin cheia de la uscător însă din cauza lucrărilor depozitate pe acolo abia ai loc sa arunci un ac. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:46, 12 Aprilie 2019
Buna ziua!
Uscatoria este inchiriata acelor persoane?
Discutati cu presedintele, daca nu este inchiriata cuiva este bun comun si il puteti folosi si dvs.
Nu va intelegeti cu presedintele...mergeti la primarie, compartimentul specializat...
Nu va ajuta nici dumnealor...mergeti in instanta...
sau puteti face un pic de curatenie acolo si sa va puneti rufele la uscat,,,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru corecta si completa dv informare despre dispozitiile care guverneaza infiintarea organizarea si functionare asociatiilor de proprietari studiati atent disp L nr 196/2018
Reprezentantul legal al asociatieid e proprietari este presedintele de asociatie care este factor decizional
Administartorul de imobil este simplu angajat al asociatieid e proprietari cu limita de competenta de executie hotarari ale adunarii generale,decizii ale comitetului executiv si ale presedintelui de asociatie
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii nu au dreptul sa schimbe destinatia sau aspectul partii comune din condominiu
Sesizati oficial problema la presedintele de asociatie care are obligatia sa dispuna masurile necesare accesului nerestrictionat la partea comuna de condominiu tuturor proprietarilor
Mai mult dispozitiile conexe nu permit depozitarea de bunuri personale cu risc in partea comuna de condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, iar uscatoria de ... FOSYPRIL FOSYPRIL Buna ziua!locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, iar uscatoria de rufe este la etajul 4.Acum 10 ani cand m-am mutat aici in scara uscatoria a fost in ultimul hal.Eu ... (vezi toată discuția)
Uscatorie bloc! bună seara! as vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se ... onetime onetime Bună seara! As vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se află la parter sunt bun comun sau se pot folosi doar anumite persoane de acestea. În prezent, ... (vezi toată discuția)
Dreptul meu la uscatoria blocului DanCristian199 DanCristian199 Buna ziua! \"Seful\" scării mele,împreună cu alta familie care nu are balcon,mi au interzis accesul la uscatoria blocului,bun comun pentru toti proprietarii ... (vezi toată discuția)