Buna ziua!
Eu lucrez pentru o companie, insa contractul meu nu este semnat cu compania la care lucrez, ci o firma intermediara.
As dori sa stiu daca eu ca si angajat extern care lucrez pentru aceasta companie, am aceleasi drepturi ca si un angajat intern?
Si as dori sa stiu unde sa caut pentru a afla daca exista o clauza semnata intre companie si firma de recrutare, pentru a nu ni se acorda aceste drepturi.
Va multumesc!
Din ce spuneti , ar reiesi ca dvs aveti incheia un c.i.m. prin agent de muncă temporară.
Conform dispozitiilor art.92 alin.1 C.mun., salariaţii temporari au acces la toate serviciile şi facilităţile acordate de utilizator, în aceleaşi condiţii ca şi ceilalţi salariaţi ai acestuia, iar potrivit dispozitiilor art.101 C.mun., cu excepţia dispoziţiilor speciale contrare, prevăzute în prezentul capitol, dispoziţiile legale şi prevederile contractelor colective de muncă aplicabile salariaţilor angajaţi cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată la utilizator se aplică în egală măsură şi salariaţilor temporari pe durata misiunii la acesta.
Sanse in instanta
MadaaH
Buna ziua,
Intrebarea mea este daca am vreo sansa sa castig daca actionez in instanta compania pentru care am lucrat un an si jumatate. Am lucrat ca angajat ... (vezi toată discuția)