avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate corne37

Activitate corne37

Răspuns la discuția divort
AMANDOI AVEM DOMICILIUL AN ITALIA DE 5 ANNI,SA CUMPARAT O CASA AICI.POT DIVORTA AN CONSTANTA SAU NU?
Discuție divort
din2007santem anregistrati an Italia,cu toate documentele in regula,dar de 8ani santem plecati din Romania,an iunie vin an tara,vreau sa divortez de sot,el este alcoolizat dar nu recunoaste,a fost si la un centru pentru dezalcolizare 5 luni dar a anceput sa bea din ascuns.Mi sa spus ca nu pot sa divortez an Constanta,aici avem domiciliul,ci la Bucuresti.Avem un baiat de 12ani.Este posibil asa ceva?astept raspunsuri.VA MULTUMESC ANTICIPAT
va multumesc pentru raspuns,sper sa reusesc,PENTRU COPIL SI MINE
Locuim in Italia,sa cumparat o casa acum 3 ani,dar este pe numele sotului,eu neavind un contract de munca,vreau sa cer si partajul acestei case.O pot face¨si daca am castig de cauza as dori sa stiu.VA MULTUMESC.
Discuție divort
casatorita cu un copil de 12 ani, in timpul casatoriei sa cumparat un apartament cu bani sotului meu,el lucra in Israel si trimitind bani in contul mameilui, mama lui la cumparat pe numele ei ,dupa o perioada mama lui ia facut donatie doar lui,dar noi eram casatoriti si copilul nascut el nu se afla in tara cand mama lui a cumparat apartamentul .Acum vreau sa divortam si doresc daca se poate sa-mi spuneti daca eu am dreptul la casa sau copilul meu?
in cazul in care el a schimbat contractul pentru ca eu sa nu am dreptul,mai am vreun drept?
VA MULTUMESC.