avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate hamaadali

Activitate hamaadali

Discuție divort cu minor
buna ziua ,va rog frumos sa ma ajutati sunt casatorita de 3 ani cu un cetatean de o alta nationalitate avem impreuna un copil in varsta de 2 ani.casatoria noastra s-a realizat in afara tarii adica mai exact in cipru .in ultimul timp casatoria noastra pare ca nu o sa mai dureze mult .intrebarea mea este cum trebuie sa procedez acum cu actele de divort ?custodia copilului cine o va obtine?mentionez ca toate actele au fost transcrise si in limba romana atat ale noastre cat si ale baietelului.
cu tot respectul ,vali
Răspuns la discuția viza de flotant sau domiciliu
Va multumesc mult pentru ajutor!
Cu stima ,Valentina.
Am cumparat de la parinti un apartament dar in tot acest timp s-au gandit ei ca a nu a fost un lucru bun vanzarea acestuia si au incercat de multe ori sa il treaca in posesia lor .Parinti mei s-au mutat la tara si tot o data si-au schimbat si buetinul .Acum vor sa ii iau in spatiu invocand faptul ca asa trebuie pentru a nu schimba medicul de familie ,acesta fiind in oras iar buletinele parintilor mei expira.Din partea mea nu-i nici o problema sunt deacord sa ii iau in spatiu dar apoi ei pot avea si drepturi asupra acestuia?
Cu respect,Valentina.