avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Activitate crt_unic

Activitate crt_unic

Răspuns la discuția Accident auto in intersectie
@ alextircovnicul

Bineinteles ca ai voie da dai inapoi si sa ocolesti acea masina cu defectiune. Dar ai si obligatia sa te asiguri ca poti face aceasta manevra in siguranta, fara sa provoci un accident s=au sa pui pe alt participant la traffic in situatii dificile.
desi..... normal ar fi sa te dai jos si sa=I dai omului o mana de ajutor... macar sa scoata masina din intersectie. :D
@ Sandu Marian

In momentul in care se strica ceva la motor sau din multe alte motive masina se opreste, se numeste oprire involuntara. si sunt sigur ca toti cei care patesc asa ceva, NU DORM.

OF OF OF....

Sigur ca esti de vina, odata ce ai dat inapoi si ai produs un accident, ESTI DE VINA
Adica nu te-ai asigurat .
Iar sa fie treaba destul de clara, legiuitorul spune ca; Un autovehicul care se pune in miscare pierde prioritatea fata de un autovehicul care se afla deja in miscare.
Deci tu din pozitia oprit ai pus auto in miscare, indifferent in ce parte , aveai obligatia sa te asiguri ca nu produci nici un eveniment.
Iar politistul avea dreptate. te incadra la neacordare de prioritate.
Răspuns la discuția Ce fac daca divortez?
SpeakOut... nu cred ca o intereseaza acum sa invete limba engleza..:D

Daca ai ajuns aici in cei 3-4 ani de casnicie... eu cred ca trebuie sa divortezi...:( Nu conteaza ce v-a spune legea, copilul il vei castiga pe parcurs, nu-ti nenoroci viata, :( spera...si lupta..

SUCCES..:*
Răspuns la discuția Transport din Siria
Va Multumesc
Chiar acum am trimis un email la drco@mae.ro
Buna ziua.
Am o nepoata in Siria, casatorita si cu 2 copii minori. Pana in momentul de fata am reusit s-o ajut cu pasapoartele si cu vizele pt a putea veni in tara.
Ea doreste ca in jurul datei de 5 Iunie sa vina, problema este strict financiara :(
Costul biletelor de avion a spus ca se ridica la 1700$ :( Bani de care nu dispun nici eu nici ea..:(
Doresc ca stiu daca exista vre-o solutie si daca statul Roman ma poate ajuta in aceasta privinta, tinand cont ca ea, este cetatean Roman. Iar fata ce-a mica are deja pasaport Roman care exprira undeva in jurul datei de 15 Iunie.
Răspuns la discuția Demisie cu conditii :(
problema este ca nu am acces la CCM.

Dar legea nu specifica ceva clar in acest domeniu?
Constat acum, ca noi cei angajati la privat nu mai avem aproape nici un drept..:( decat acel de a-ti da demisia si asta, tot in conditiile lor...:9
Răspuns la discuția Demisie cu conditii :(
Multumesc. :*

In aceasta perioada pot sa absentez 4 ore pe zi (nu chiar in fiecare zi) pentru ami cauta alt sevici?
Buna ziua.
Pe data de 17-04-2012 mi-am inaintat demisia cu preaviz 20 zile lucratoare de luni-pana vineri si am calculat pana la data de 17-05-2012.
Daca pe data de 1Mai suntem liberi, se prelungeste perioada cu o zi?

Iar problema este ca pe demisia Patronul a scris : De acord. Ps. Toate lucrarile incepute vor fi terminate pana la data incetarii contractului de munca.

Lucru care imi este imposibil. deoarece fac service la electronice si elecrocasnice, aici intra mereu produse care unele dintre ele dureaza si 2-3 saptamani pana se repara, din N motive. Iar daca refuz un astfel de produs in perioada asta, nu e bine..:( poate sa spuna ca nu-mi indeplinesc sarcinile de servici.
Intrebarea este : Poate sa puna acerste conditii?