Dar daca acesta nu are trecut pe numele lui bunuri ce pot fi executate silit si nici servici se poate sa se ajunga ca sotia lui sa plateasca datoria?(Familia)
As dori sa refac un contract a carui data limita nu a expirat inca dar as vrea sa maresc suma datorata iar data sa o prelungesc cu o luna, este posibil? Cum ar trebui formulat un astfel de contract? Iar daca apelez la un judecator executor as vrea sa fiu cumva acoperit, din cate stiu el nu are un loc de munca dar sotia lui are, imobile sau mobile trecute pe numele sotiei. Este posibil sa formulez contractul in asa fel incat daca nu plateste suma datorata la data limita sa ma folosesc de titlul executor impotriva lui si a sotiei lui? Rog raspuns rapid, maine fac contractul. Multumesc
Din ce am vorbit cu el, am inteles ca ajuta pe cineva sa vanda imobile si are si el un comision din vanzari (cred ca este munca la negru). Daca este cineva avocat si ar vrea sa ne intalnim undeva in bucuresti ( eu stau in militari) sa analizam situatia as fi foarte recunoscator. Mesaj privat pentru numar de telefon. Multumesc
Am facut un imprumut notarial pe o suma de bani cu un "prieten" de servici, (eu creditor, el debitor) in contract nu este trecut nici un fel de bun imobil sau mobil in caz de nu restituie suma de bani la data trecuta in contract, eu cred ca nu are nimic trecut pe numele lui, intrebarea mea este, daca se ajunge la termenul limita si nu recuperez banii am sanse sa ai recuperez apeland la titlu executor? Daca poate cineva sa ma ajute cu mai multe informatii, de preferat o discutie in particular (intre 4 ochi) sau la telefon, sau amandoua :) rog seriozitate.