avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut notarial
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut notarial

Buna ziua,

Am facut un imprumut notarial pe o suma de bani cu un "prieten" de servici, (eu creditor, el debitor) in contract nu este trecut nici un fel de bun imobil sau mobil in caz de nu restituie suma de bani la data trecuta in contract, eu cred ca nu are nimic trecut pe numele lui, intrebarea mea este, daca se ajunge la termenul limita si nu recuperez banii am sanse sa ai recuperez apeland la titlu executor? Daca poate cineva sa ma ajute cu mai multe informatii, de preferat o discutie in particular (intre 4 ochi) sau la telefon, sau amandoua :) rog seriozitate.
Cel mai recent răspuns: Silviu89 , utilizator 23:41, 31 Iulie 2013
Daca are un loc de munca puteti sa puneti poprire pe veniturile lui.
Daca prietenul are venituri sau bunuri se pot executam dar daca nu are nici nimic, atunci nu este ce executa.
Cand imprumutul ajunge la termen si colegul dvs refuza restituirea sumei imprumutate,mergeti la un executor judecatoresc singurul im masura sa verifice daca exista bunuri imobile sau mobile pt a fi executate.Daca nu exista bunuri se poate totusi pune poprire pe salariu daca la data respectiva are un loc de munca.
Contractul respectiv este titlu executoriu, cu el mergeti la executor si cereti sa ii execute bunurile pe care le are in proprietate, inclusiv poprire pe venituri.
Din ce am vorbit cu el, am inteles ca ajuta pe cineva sa vanda imobile si are si el un comision din vanzari (cred ca este munca la negru). Daca este cineva avocat si ar vrea sa ne intalnim undeva in bucuresti ( eu stau in militari) sa analizam situatia as fi foarte recunoscator. Mesaj privat pentru numar de telefon. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut persoana fizica cu contract la notar Marius20100 Marius20100 Am imprumutat un prieten cu o suma de bani,el insinstand sa facem si contractla notar. Trebuia sa-mi inapoieze banii acum 4 luni. La inceput m-a amanat, pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unei creante, de la un prieten. ContSters221184 ContSters221184 Buna ziua!!!! Am imprumutat un prieten cu niste bani si nu vrea sa mi mai dea. Cand i-am dat bani am incheat un contract de imprumut la notar autentificat prin ... (vezi toată discuția)
Împrumut acordat cu act notarial. bună ! am oferit un împrumut ... nicu_is nicu_is Împrumut acordat cu act notarial. Bună ! Am oferit un împrumut unei persoane despre care știu doar locul unde lucrează. În privința domiciliului am fost ... (vezi toată discuția)