avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Împrumut acordat cu act notarial. Bună ! Am oferit ...
Discuție deschisă în Executare silită

Împrumut acordat cu act notarial. Bună ! Am oferit un împrumut ...

Împrumut acordat cu act notarial. Bună ! Am oferit un împrumut unei persoane despre care știu doar locul unde lucrează. În privința domiciliului am fost mințit fiindcă în actul de identitate era trecută altă adresă la care a locuit. Mi-a spus că după divorț sa mutat la altă adresă, doar că nu și-a făcut mutația. Ulterior am descoperit unde locuiește, nici decum unde îmi spusese. Termenul împrumutului e de 4 luni din care au trecut doar două. După ce a primit banii, evită să ne mai vedem, doar îmi răspunde la mesaje. Ce aș putea face în perioada asta înainte de termenul stabilit, fiindcă intuiesc că nu o să vrea să-i mai înapoieze. Pot face o reclamatie la politie cu privire la adresă ? Fiindcă în caz de refuz intenționez să merg la un birou executoresc. Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:03, 9 Septembrie 2023
După ce expiră termenul de 4 luni trebuie să-l dați în judecată la instanța civilă. Adresa de pe buletin n-are relevanță. Nu-i treaba poliției în cauza dumneavoastră.
La executor judecătoresc puteți apela doar dupa ce obțineți pe cale civilă o decizie judecătatorească definitivă.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Septembrie 2023
Dapix, utilizator
Suma împrumutată este mare`?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca mprumutul.este încheiat la notar nu aveți nevoie de nici un proces,contractul este titlu executoriu și va adresați unui executor judecatoresc.Problema este sa aveți ce executa ,sa aibă venituri pt poprire,conturi bancare,bunuri mobile sau imobile(în funcție de suma imprumutata)Mergeți degeaba la politie nu au cum sa va ajute.,nu este vorba de o infracțiune..
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Septembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract imprumut la notar daniela_b daniela_b Am imprumutat un amic prin contract de imprumut la notar,si termenul de returnare a imprumutui a trecut si nu mai imi raspunde la telefon si nici nu mai dau de ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut fortune12 fortune12 Ziua buna! Doresc sa stiu daca un contract de imprumut, incheiat la un notariat, parafat,semnat, intre doua persoane fizice pentru o suma de bani, in cazul ... (vezi toată discuția)
Anulare act vanzare-cumparare mircea43 mircea43 La sfarsitul anului2009 ( 01.11.2009 mai exact) mama mea a intocmit un contract de imprumut cu o persoana fizica pt. suma de 20.000. ron. In cadrul acelui ... (vezi toată discuția)