buna ziua,
imi puteti spune mai exact in ce consta aceasta decizie 4606?
nu reusesc sa contactez avocatul care s-a ocupat de caz,ar trebui sa sun la curtea de apel Dolj ca sa aflu cum stau lucrurile?
multumesc!
buna dimineata,
anul trecut in luna iunie am dat in judecata Finantele pentru recuperarea taxei auto ,ieri fiind ultimul proces .
Au fost in total 4infatisari cu urmatoarele concluzii:/09/2011 Amână cauza
Solutie: Termen la 19.10.2011 pentru observarea întâmpinării, pentru ca reclamantul să depună la dosar acte privind provenienţa autoturismului, certificate pentru conformitate, sub sancţiunea suspendării judecării cauzei prev, de art.155 ind.1 C.p.c.
19/10/2011 Amână cauza
Solutie: Termen la 23.11.2011 pentru ca reclamantul să depună la dosar certificatul de înmatriculare al autoturismului.
23/11/2011 Admite cererea
Solutie: Admite cererea şi obligă la restituirea taxei în sumă de 1785 lei, cu dobânda legală. Cu recurs.
si ultima cea de ieri :05/06/2012 Menţine hotărârea atacata
Solutie: Respinge recursul. Irevocabilă. Dec.4606 red. GC
imi puteti spune in ce consta acest decret?
multumesc
buna ziua,
nu am specificat ca pe luna aprilie am primit salariu,pentru 2zile +zilele de concediu cuvenite,asadar ziua in care se incheie contractul de munca nu se considera zi lucrata ?
si din moment ce firma la care am lucrat(firma de telefonie mobila) nu are program cu publicul duminica aceasta zi nu se considera lucrata?
multumsc
buna ziua,
in luna martie am fost in concediu de odihna pana pe 30martie,deci ultima zi in care am fost la munca este 28 februarie ,problema este ca am solicitat o adeverinta de venit pe ultimele trei luni la firma la care am lucrat insa mi s-a trimis pe lunile ianuarie februarie si martie,duminica nu este considerata zi lucrata(firma nu are program cu publicul duminica).
multumesc
buna ziua,
in data de 02.04.2012 am incheiat contractul de munca cu firma la care lucram cu acordul ambelor parti,intrebarea mea este urmatoarea:daca decizia de incetare este inregistrata cu data de 02.04.2012,01.04.2012 fiind duminica in acest an se considera ca in luna aprilie am inregistrat venituri,adica figurez cu vreo zi lucrata in aceasta luna?
multumesc si o zi buna!
buna ziua,
imi puteti spune carei institutii sau agentii trebuie sa ma adresez ca sa aflu exact care sunt actele necesare prenatal in cazul sotiei care nu mai lucreaza?
multumesc!
buna ziua,
multumesc mult pentru informatii,mi-ati fost de un real ajutor,mai am o singura intrebare,care este institutia care se ocupa de actele necesare concediu de crestere copil ,respectiv concediu postanatal si cum va primi banii pentru postnatal,unde trebuie se depunem dosarul?
multumesc si o zi cat mai frumoasa!
buna ziua,
la cas olt figureaza ca fiind asigurata,insa concediu postanatal poate lua din data de 15.05.2012 ca sa-i ramana cele 42 zile obligatorii dupa nastere,in acest caz se mai incadreaza la ccc?
multumesc
buna dimineata,
sotia se incadreaza in cele desrise mai jos?
persoanele fizice asigurate la Casa de Asigurari Sociale, cetateni romani sau din state membre UE, domiciliate in Romania si platitoare a contributiei de asigurari sociale, beneficieaza de indemnizatie de maternitate.
asiguratele care au incetat plata contributiei de asigurari sociale, dar care nasc in termen de 9 luni de la data pierderii calitatii de asigurat.
unde ne putem interesa care sunt exact conditiile de acordare a concediului de lauzie si a concediului de crestere a copilului?
multumesc!
buna ziua,
sotia mea nu mai lucreaza din data de 02.04.2012,luna aceasta figurand doar cu o zi lucrata pe cm,este insarcinata in luna a saptea si am vrea ca de la 01.05.2012 sa intre in concediu de maternitate*din cele 126 zile prevazute de lege*,in acest caz ar mai putea beneficia de indemnizatie crestere copil, intrand in acest concediu de maternitate si avand o zi lucrata luna aceasta? Mentionez ca sotia are vechime cca.6ani pe cartea de munca,si unde ma pot informa ce acte ii sunt necesare pentru acest concediu de maternitate?
cu stima ,manescu gelu