buna ziua,
in data de 02.04.2012 am incheiat contractul de munca cu firma la care lucram cu acordul ambelor parti,intrebarea mea este urmatoarea:daca decizia de incetare este inregistrata cu data de 02.04.2012,01.04.2012 fiind duminica in acest an se considera ca in luna aprilie am inregistrat venituri,adica figurez cu vreo zi lucrata in aceasta luna?
multumesc si o zi buna!
buna ziua,
in luna martie am fost in concediu de odihna pana pe 30martie,deci ultima zi in care am fost la munca este 28 februarie ,problema este ca am solicitat o adeverinta de venit pe ultimele trei luni la firma la care am lucrat insa mi s-a trimis pe lunile ianuarie februarie si martie,duminica nu este considerata zi lucrata(firma nu are program cu publicul duminica).
multumesc
buna ziua,
nu am specificat ca pe luna aprilie am primit salariu,pentru 2zile +zilele de concediu cuvenite,asadar ziua in care se incheie contractul de munca nu se considera zi lucrata ?
si din moment ce firma la care am lucrat(firma de telefonie mobila) nu are program cu publicul duminica aceasta zi nu se considera lucrata?
multumsc
Nu exista niciun text de lege care sa reglementeze ce fel de zi este data incetarii raportului de munca .. prin urmare , sunt angajatori care o considera zi nelucratoare, dar sunt angajatori care o considera zi lucratoare ...
Demisie
vladandrei12
buna seara,
imi puteti spune,va rog,daca ultima zi de munca este trecuta pe cartea de munca,mai exact mi-am dat demisia in data de 02.04.2012 ,am primit pe ... (vezi toată discuția)
Data cim
maria_corina29
As vrea sa stiu, am de inchis un contract la sf luni martie....de inceput alt cim de la 1 aprilie la alta firma, la aceeasi persona. problema este ca 31 este ... (vezi toată discuția)
Somaj
diandra_m
Buna ziua!
Sa va prezint situatia mea. Am fost in CIC, dupa care am intrat direct in somaj, indemnizatia calculandu-se dupa ultimele 12 luni lucrate inainte ... (vezi toată discuția)