avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

buna seara,
imi puteti spune,va rog,daca ultima zi de munca este trecuta pe cartea de munca,mai exact mi-am dat demisia in data de 02.04.2012 ,am primit pe 15.05.2012 salariul cuvenit pentru doua zile de munca insa nu stiu daca in luna aprile figurez cu vreo zi lucrata,dar din moment ce am fost platit banuiesc ca nu am intrerupere pe CM.
ma puteti ajuta?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 7 Ianuarie 2013
Care este data incetarii raportului de munca? ....
02.04.2012,multumesc
Avand in vedere ca data de 02.04.2012 a picat intr-o zi lucratoare va pot spune ca unii angajatorii o considera zi lucrata chiar daca este data incetarii c.i.m. ... altii o considera zi nelucratoare.
buna ziua,
mi s-a comunicat de la firma respectiva ca ultima zi lucarata este 01.04.2012,duminica,asadar fiind duminica nu se considera zi lucrata ,sau mai bine zis aceasta nu poate figura ca zi platita?
multumesc
Intr-adevar, daca este duminica nu are cum sa fie zi lucratoare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie gelu2012 gelu2012 buna ziua, in data de 02.04.2012 am incheiat contractul de munca cu firma la care lucram cu acordul ambelor parti,intrebarea mea este urmatoarea:daca decizia ... (vezi toată discuția)
Mai pot beneficia de concediu crestere copil? janina1001 janina1001 buna ziua, am o nelamurire legata de cic,mai exact eu am nascut in 15iulie 2012.am lucrat pana in data de 02.04.2012,in luna aprilie nefigurand cu vreo zi ... (vezi toată discuția)
Data cim maria_corina29 maria_corina29 As vrea sa stiu, am de inchis un contract la sf luni martie....de inceput alt cim de la 1 aprilie la alta firma, la aceeasi persona. problema este ca 31 este ... (vezi toată discuția)