avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate tatikoutsou

Activitate tatikoutsou

Discuție succesiune
intrebare;in cat timp trebuie facuta succesiunea si cat ma va costa? avem un apartament cu 4 camere,suntem 4 surori si ambii parintii decedati! (la decesul primului parinte nu am reusit sa facem succesiunea)
Răspuns la discuția succesiune
am fost la consulatul romanesc, nu stiu nimic despre succesiune,doar am facut imputernicirea(procura speciala se cheama) ca imputernicesc o sora sa ma reprezinte la succesiune. in aceasta xartie scrie mult mai multe,si ca poate vinde partea mea. eu nu vreau sa vand.ar putea vinde daca nu vreau? iar in cazul in care dupa succesiune suntem de acord toate surorile sa schimbam apartamentul mai am partea mea?
Răspuns la discuția succesiune
multumesc pt.raspuns! sa presupun ca prin procura pe care o voi face pot sa si cedez unei din surori partea mea?
Discuție succesiune
buna tuturor! am si eu nevoie de niste informatii, mentionez ca domiciliez in strainatate de 10 ani si nu cunosc multe. intrebarea mea e urmaroarea: mama a murit in 2005 avand trecut pe numele ei si a tatalui un apartament cu 4 camere,suntem 4 surorii si din pacate nu am facut nimic in legatura cu succesiunea dupa deces.din punctul meu de vedere ce trebuie sa stiu si sa fac in accest moment!??