Buna ziua,
Am primit acasa un plic pe care scrie BIROUL Executorului Judecatoresc .... Pentru justitie a se inmana cu prioritate.
In interior este o scrisoare cu stampila biroului executor judecatoresc ... cu un numar de registratura 139N/2013 si o data.
«Subscrisa Banca Comerciala ... reprezentata prin ... avand in vedere restantele de 312 zile acumulate la contractul va transmitem urmatoarea Notificare, prin care va punem in vedere ca in termen de 30 de zile de la primirea prezentei sa procedati la achitarea sumei restante de , reprezentand credit, dobanzi si comisioane restante»
Nu e trecuta nicio suma restanta, este scris fix asa:
«sumei restante de , reprezentand credit».
«Va comunicam aceasta solicitare, in vederea evitarii cheltuielilor de executare la care ati putea fi obligat in cazul demararii procedurii de executare silita.
In cazul in care nu veti proceda la achitarea tuturor sumelor invocate in termenul mentionat, vom proceda la formularea cererii de executare catre executorul judecatoresc, urmand ca dupa initierea procedurii de executare silita(mobiliara, imobiliara, poprire) dvs sa suportati toate costurile de executare silita (onorariu si alte cheltuieli legale), precum si toate celelalte consecinte ce decurg din procedura de executare silita
Cu respect,
... Director sucursala banca
... Small Business Relationship Manager»
Pe langa aceasta foaie, mai este una
«Catre BEJ ....
Subscrisa Banca ... reprezentata de ... va solicit cominicarea (prin agent procedural din cadrul biroului dvs/prin posta) notificarii anexate prezentei catre ...
Anexez prezentei:
- notificarea nr 268311/13.08.2013 in trei exemplare
Banca....,
... Director sucursala
... Small Business Relationship Manager
»
Mentionez ca nicaieri nu sunt mentionate datele mele din Buletin, ci doar adresa mea, intrucat intre timp mi-am schimbat buletinul iar ei nu mai au seria si numarul de buletin. De asemenea, singurul lucru pe numele meu este o masina veche de 24 de ani, fara acte (asigurare, itp).
Ce se poate face in acest caz?
Este aceasta o notificare doar de intimidare?
Va multumesc!