avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate puscasu_maria

Activitate puscasu_maria

Buna ziua.
Daca cunosc data despre o anumita persoana care in afara tarii a comis mai multe infractiuni de tipul frutului din bancomate si multe alte lucruri despre persoana respectiva care este de afltfel un pericol pentru societate, dar nu am dovezi in afara informatiilor pe care le stiu de la respectivul si alte pesoane ce ar trebui sa fac?
Răspuns la discuția Falsificare carte de munca
a adaugat armata si la vechime, este functionar la casa de pensii si da, a modificat cu mana dansului. Nu este prima data.
Daca am luat la cunostinta ca o persoana si-a falsificat cartea de munca adaugand armata la vechime (nu numai la varsta) si a iesit cu 1 an si 8 luni mai devreme.. Si nu este singurul caz. Cui trebuie sa ma adresez?
Am inteles in mare, multumesc foarte mult!
Doar in instanta? Si doar pornind un proces importriva surorii sale?
Nu se poate cu martori sau declaratia surorii respectiv mamei sale?
Parinti lui s-au casatorit dupa nasterea tatalui meu si trebuiau sa faca niste fromalitati pentru ca bunicul meu sa il recunoasca, dar fiind problema banilor s-a amanat si dupa bunicul meu a decedat.
Dar in timp ce tatal meu a fost conceput ei au facut o casa si era trecuta pe numele amandurora si tatal meu si sora lui aveau domiciliu acolo.
In certificatul de nastere al tatalui meu nu apare nimic, linie.

Legal nu a fost recunoscut, dar exista martori, au locuit impreuna pana la decesul bunicului meu, matusa si bunica mea pot confirma.

Asa spune tatal meu ca la Sfatul Popular, au refuzat sa il recunoasca pe numele tatalui, invocand ce v-am spus in mesajul anterior, pentru ca parintii lui nu au fost casatoriti. Asta in judetul Suceva, comuna Forasti, sat Antoceni, anul 1955.
Tata si sora lui au aceiasi parinti, sunt frati buni, dar matusa mea are numele bunicului, iar tata numele bunicii, nefiind cununati. Pentru ca in ani 53-55 , judetul Suceava, legea stipula ca primul copil dintr-o relatie sa fie trecut pe tata, iar cel de-al doilea pe mama. Acum tata doreste sa fie recunoscut ca fiu al tatalui sau, dar acesta din urma este mort. Cum se procedeaza in cazul asta? Fara deshumare..