avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Date privind furt bancar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Date privind furt bancar

Buna ziua.
Daca cunosc data despre o anumita persoana care in afara tarii a comis mai multe infractiuni de tipul frutului din bancomate si multe alte lucruri despre persoana respectiva care este de afltfel un pericol pentru societate, dar nu am dovezi in afara informatiilor pe care le stiu de la respectivul si alte pesoane ce ar trebui sa fac?
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2013
puscasu_maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:17, 7 August 2013
Nimic, sa va vedeti de treaba. Daca nu aveti dovezi si faceti un denunt, se poate intoarce impotriva dvs. Si respectivul va poate face plangere pt denunt calomnios.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 156 /2000 privind selectia si plasarea fortei de munca DANY2011 DANY2011 Buna ziua ,in cazul in care am o societate de selectie si plasare a fortei de munca in strainatate si am respectat legea si in baza unor reclamatii a unor ... (vezi toată discuția)
Denuntarea calomnioasa ContSters257745 ContSters257745 buna ziua! Daca cineva are experienta practica...am inteles ca nu prea se iau in seama plangerile de denuntare calomnioasa decat daca...a existat un efect ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios vasral vasral un grupulet de paqtru membrii ai Comitetului de Sindicat,au facut plangere penala pentru infractiunea de delapidare,subsemnatul fiind lider de ... (vezi toată discuția)