avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Falsificare carte de munca
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Falsificare carte de munca

Daca am luat la cunostinta ca o persoana si-a falsificat cartea de munca adaugand armata la vechime (nu numai la varsta) si a iesit cu 1 an si 8 luni mai devreme.. Si nu este singurul caz. Cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Dingo25 , utilizator 12:16, 2 Mai 2012
Pai armata se ia in calcul pentru pensia la limita de varsta, e normal si legal. A trecut el cu mana lui ceva in Cartea de Muncă, adica a scris el cu pixul ca a facut armata in perioada x?
Va puteti adresa organului de politie.
Mai departe se vor face cercetari si se va dispune o masura conform legii.
a adaugat armata si la vechime, este functionar la casa de pensii si da, a modificat cu mana dansului. Nu este prima data.
puscasu_maria a scris:

a adaugat armata si la vechime, este functionar la casa de pensii si da, a modificat cu mana dansului. Nu este prima data.


Du-te la politie si fa o plangere. Aici e vorba de fals si uz de fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna fabiola24 fabiola24 am o problema.am o colega care mi-a falsificat semnatura.asa ca a semnat statusul de plata in locul meu si a ramas cu 1.400 ron.tin sa mentionez faptul ca eu n ... (vezi toată discuția)
Contestatie inspectie judiciara. _Alin_ _Alin_ 1) Exista un termen prevazut de a face contestatie impotriva unui raspuns nesatisfacut de la inspectia judiciara? 2) Unde se depune contestatia? (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals,abuz alexcalarasi alexcalarasi salut,in urma cu 3 ani am facut un imprumut la o banca si am avut un girant.toate actele au fost in original numai ca singura probleme ,este ca nu a semnat ... (vezi toată discuția)