avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna

am o problema.am o colega care mi-a falsificat semnatura.asa ca a semnat statusul de plata in locul meu si a ramas cu 1.400 ron.tin sa mentionez faptul ca eu n mai lucrez acolo si am fost anuntata de catre managerul firmei sa merg sa-mi ridic suma de 1.400 ron lichidare salariala.sunt socata de ce a putut sa faca asa ca am nevoie de un sfat de cum ar trebui sa procedez legal sa-mi recastig banii pt ca sunt bani munciti de mine si consider ca nu e legea junglei sa faca fiecare ce vrea cu munca altuia...X-(
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:27, 23 Mai 2010
prima incercare fa-o cu colega, poate iti da banii si chiar daca ea ramane nepedepsita, ti-ai rezolvat problema! Daca zice ca vrea sa ti-i dea dar nu-i are acum, fa-o sa scrie o declaratie notariala ca are sa/ti dea bani, cat si cand ti-i da. S-ar putea ca in final tot in instanta sa ajungi, dar ai macar un act la mana. Daca nu recunoaste, fa imediat plangere penala la politie. Va urma ancheta procurorului, expertiza grafologica, etc.. Sunt multe raspantii la care se poate ajunge, ar trebui consuntat un avocat penalist
Cred ca cel mai bine ar fi sa purtati o discutie lamuritoare cu aceasta si poate pana la urma va remite suma luata in locul dvs.
Daca acest lucru nu se petrece,depuneti plangere panala la politia competenta locului unde a comis fapta,pentru fals in inscrisri si uz de fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals dana paraschiv dana paraschiv buna ziua.revin cu o intrebare.daca am un dosar la politie de furt calificat si sa inceput urmarirea penala impotriva autorului si sa dovedit ca sa folosit de ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri sub semnatura privata andreeadanielaC andreeadanielaC Acum cativa ani un salariat X isi incheie activitatea la o anumita societate comerciala si tot in aceiasi data se incheie un alt CIM la o alta societate ... (vezi toată discuția)
Plangere penala ITD ITD nu stiu daca am postat bine subiectul dar va rog sa ma ajutati intr-o problema: - reprezint o asociatie caritabila (ONG) - am incheiat o conventie de ... (vezi toată discuția)