avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate valeriuiulian

Activitate valeriuiulian

Răspuns la discuția intabulare
ll-am cumparat cu 70000 ron si are 47 mp
Discuție intabulare
in anul2007 am cumparat un apartament si atunci nu s-a facut intabularea deoarece propritarii au avut de facut o succesiune iar noi avem de atunci o sentinta definitiva si irevocabila prin care avem dreptul sa-l intabulam . as vrea sa stiu daca se mai poate face intabularea si cam cat ar costa
Răspuns la discuția AMENDA
domnule cyan poti sa fii sigur ca tot ce face un sofer este cu aprobarea celui care l-a angajat si cateodata esti strans cu usa sa faci anumite lucruri daca vrei sa ai de lucru pt ca patronul iti da replica ,, la poarta sant destui si daca nu ofaci tu se gaseste cine '' si oricum nu o sa recunoasca niciodata ca el te-a invatat si dupa ce dai de necaz te lasa sa te descurci
Răspuns la discuția AMENDA
as vrea sa stiu daca un politist de la rutiera are autoritatea de a da amenzi pt manipulare tahograf si daca da amenda se da pe sofer sau pe firma la care e angajat
Discuție AMENDA
AU TRECUT 6 LUNI DE CAND un politist mi-a intocmit un proces vb cand m-a oprit in trafic si pe care nu l-am semnat si nu l-am luat iar cand mi s-a trimis prin posta nu am fost acasa sa il primesc ce se intampla cu el si cu amenda care e trecuta pe el
va multumesc pentru raspunsuri am doar mandat postal care l-am gasit in cutia postala dar vreau sa stiu daca o sa fie comunicat catre directia taxe si impozite a primariei chiar daca nu a fost semnat de catre mine
pv mi- a fost trimis prin posta dar nu am fost acasa cand postasul m-a cautat sa mi-l inmana-eze deoarece lucrez ca si sofer si ies des din tara si ajung acasa sambata este vorba de oamenda cu o val de aprox 16000 ron
in data de 23 03 2012 a fost intocmit un pv de catre politia rutiera pe care nu l-am semnat acasa nu am primit pv ce se intamla dupa o luna se prescrie adica se anuleaza sau in termen de 6 luni are vreme sa mi se inmaneze