Alex_Munteanu a scris:
Da, acele pachete contin un numar de posturi tv, nu vi se nominalizeaza in contract care sunt acelea. Cititi contractul, acolo gasiti tot ce aveti nevoie.
Asta pe langa faptul ca, Antena Grup a solicitat suspendarea transmisiei celor 3 posturi tv, cum se poate vedea in aceasta adresa: [ link extern ]
Contractul standard RCS&RDS: [ link extern ]
Da, asta stiu ca nu sunt nominalizate in contract, am citit si contractul lor si nu am zis ca nu aveti dreptate ( toti care au comentatat la acest subiect). Dar mi se pare o strategie de marketing prea de tot, avantaje in favoarea detinatorului de servicii si dezavantaje in favoarea consumatorului.Grila de programe cu pretul inclus se afla de obicei la casele de incasat plati, da nu sunt stipulate in contract! Si cum este clientul de obicei increzator doar in vorbele operatorului de servicii si nu mai citeste contractul de "50" de pagini, se profita de lucrul asta, nu? :D. Deci chiar nu pot sa cred ca nu se poate face nimic. Traim in Romania unde legile sunt facute doar pt. oamenii de rand care nu au drepturi de alegeri si de despagubiri!