avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate nunuche

Activitate nunuche

Discuție Spor doctorat
Buna,

As dori sa stiu daca , ca asistent universitar pot primi sporul de doctorat la salariul de la universitate, pe perioada studiilor doctorale, desi nu am inca titlul de doctor?
Va multumesc,
N.
Buna seara,

Bunica mea a implinit 100 de ani.Exista ceva act legislativ conform caruia ar putea primi o bonificatie financiara cu aceasta ocazie?Am auzit cazuri in care persoane care au implinit aceasta varsta au primit din partea statului o Dacia Logan noua.La primaria de care apartine am intrebat insa ni s-a raspuns succint ca nu exista niciun act care sa-i acorde vreun drept.
Răspuns la discuția Proces Verbal accident auto
Declaratia prin care organele de politie ma declara nevinovata nu ar trebui sa fie continuta totusi in procesul verbal?
Răspuns la discuția Proces Verbal accident auto
sa inteleg ca pot semna fara probleme procesul verbal chiar daca nu scrie despre faptul ca accidentul s-a produs deoarece nu mi s-a acordat prioritate?Nu s-ar deschide o bresa sa se poata demonstra ca am fost vinovata de producerea accidentului si sa fiu nevoita sa suport ulterior reparatia masinii?
Buna ziua,

Am avut acum cateva zile un accident auto , masina fiindu-mi lovita dupa ce nu mi s-a acordat prioritate de trecere.In accident , pasagerul din dreapta a suferit leziuni la fata ce necesita operatie si mai mult de 20 de zile de spitalizare. Dupa ce a constatat Politia iar eu am dat declaratiile corespunzatoare mi s-a pus in fata un proces verbal in care nu scrie nimic despre faptul ca nu am avut vreo vina pentru accident, procesul continand descrierea sumara a faptei fara insa a se atribui cuiva vreo culpa.In aceasta situatie, daca semnez un astfel de proces verbal as putea fi in situatia de a pierde dreptul la repararea masinii sau obligata sa platesc spitalizarea+eventuale daune pasagerului din dreapta?Daca e inexact procesul verbal al politiei ,si il semnez ca atare, s-ar putea ajunge in situatia sa fiu facuta raspunzatoare?