As dori sa stiu daca , ca asistent universitar pot primi sporul de doctorat la salariul de la universitate, pe perioada studiilor doctorale, desi nu am inca titlul de doctor?
Va multumesc,
N.
Bunica mea a implinit 100 de ani.Exista ceva act legislativ conform caruia ar putea primi o bonificatie financiara cu aceasta ocazie?Am auzit cazuri in care persoane care au implinit aceasta varsta au primit din partea statului o Dacia Logan noua.La primaria de care apartine am intrebat insa ni s-a raspuns succint ca nu exista niciun act care sa-i acorde vreun drept.
sa inteleg ca pot semna fara probleme procesul verbal chiar daca nu scrie despre faptul ca accidentul s-a produs deoarece nu mi s-a acordat prioritate?Nu s-ar deschide o bresa sa se poata demonstra ca am fost vinovata de producerea accidentului si sa fiu nevoita sa suport ulterior reparatia masinii?
Am avut acum cateva zile un accident auto , masina fiindu-mi lovita dupa ce nu mi s-a acordat prioritate de trecere.In accident , pasagerul din dreapta a suferit leziuni la fata ce necesita operatie si mai mult de 20 de zile de spitalizare. Dupa ce a constatat Politia iar eu am dat declaratiile corespunzatoare mi s-a pus in fata un proces verbal in care nu scrie nimic despre faptul ca nu am avut vreo vina pentru accident, procesul continand descrierea sumara a faptei fara insa a se atribui cuiva vreo culpa.In aceasta situatie, daca semnez un astfel de proces verbal as putea fi in situatia de a pierde dreptul la repararea masinii sau obligata sa platesc spitalizarea+eventuale daune pasagerului din dreapta?Daca e inexact procesul verbal al politiei ,si il semnez ca atare, s-ar putea ajunge in situatia sa fiu facuta raspunzatoare?