avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor doctorat

Buna,

As dori sa stiu daca , ca asistent universitar pot primi sporul de doctorat la salariul de la universitate, pe perioada studiilor doctorale, desi nu am inca titlul de doctor?
Va multumesc,
N.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:17, 23 Aprilie 2013
Nu se poate primi asa ceva , daca nu aveti inca doctoratul absolvit ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctorat vechime in munca k.szabolcs k.szabolcs Buna Ziua! As dori sa intreb daca anii de doctorat se considera vechime in munca? Conform legii 1/2011 art. 164 2. doctorandul beneficiaza de recunoasterea ... (vezi toată discuția)
Bursa doctoranzi excelenta32 excelenta32 buna seara. as dori sa stiu care este sursa platii burselor de doctorat? banii vin de la minister cu directia stricta ,,burse doctoranzi\\"??? sau fiecare ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind revenirea din concediul de ingrijire al copilului, cadru didactic universitar, sub incidenta legii len1 / 2011 TarTeodora TarTeodora Buna ziua, Numele meu este Teodora si sunt cadru didactic universitar. Am un baietel nascut in data de 02.septembrie 2013. Speta pe care doresc sa o ... (vezi toată discuția)