avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... doctorat vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

doctorat vechime in munca

Buna Ziua! As dori sa intreb daca anii de doctorat se considera vechime in munca? Conform legii 1/2011 art. 164 2. doctorandul beneficiaza de recunoasterea vechimii in munca, dar la 164. 1 este mentionat ca "Studentii-doctoranzi sunt incadrati de catre IOSUD sau oricare dintre membrii IOSUD ca asistenti de cercetare sau asistenti universitari, pe perioada determinata". Daca inteleg bine, asta inseamna ca doctoranzii sunt considerate de fapt asistenti de cercetare. Problema este ca eu am facut doctoratul la o universitate din Germania unde nu am avut functia respectiva. Si anii de doctorat in afara Romaniei sunt socotite la vechime in munca, sau numai cei absolviti in Romania? Va multumesc anticipat pentru raspuns !
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2018
k.szabolcs, utilizator
Cel mai recent răspuns: k.szabolcs , utilizator 08:04, 5 Iunie 2018
Textul de lege nu este prea clar, insa cred ca se refera la studiile doctorale din tara.
Mutumesc frumos pt. raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctoranzi divele divele -exista vreo perioada in care studiile doctorale, de zi, cu bursa nu se iau ca vechime in munca ptr. stabilirea sporului de vechime in munca, in cadrul ... (vezi toată discuția)
Cum demonstrez activitatea de cercetare in domeniu de 2 ani zefirzefir zefirzefir Perioada studiilor de doctorat, cu frecventa, cu bursa, de 3 ani, este considerata activitate de cercetare dezvoltare,ca sa ma pot inscrie la concurs pentru ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca pristopanu07 pristopanu07 Buna seara, Va rog sa imi oferiti niste informatii privitoare la statutul unui student la studii de doctorat cu frecventa redusa, cu bursa, peste 26 de ani ... (vezi toată discuția)