avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate magda_expert

Activitate magda_expert

Sa inaintati o cerere la primarie ,sa asteptati 30 zile termenul legal ;),si vi se da un raspuns in scris ,deoarece notariatele nu au cum sa faca vinzarea fara acest document , e nul contr de vinz -cump .
Va specific ca nu sint pers de specialitate in domeniu dar am avut un caz asemanator anul acesta la notariat tot in BUC. NU SE POATE FARA ACEA ADRESA DE LA PRIMARIE SA SE FACA VINZAREA
VA ROG AJUTATIMA CU UN RASPUNS :-/

Acum un an in septembrie am facut la notariat un contract de vinzare cumparare de parti sociale al unui srl ,intr-un procent de 17%.
EU avind calitate de vinzator .ADMINISTRATORUL societatii comerciale care a dobindit si calitatea de actionar principal prin aceasta cesiune nu a introdus actele la ONRC.In momentul de fata a apelat la o avocata care ia redactat statutul iarasi cf legii soc com daaaaaaaaar in acelasi timp ia redactat si un alt act de cesiune pe care mi la trimis prin secretara sal semnez .
INTREBARE 1 NU ESTE DUBLA VINZARE :-/:-/:-/ PE ACELEASI ACTIUNI .Am cunostinta ca termenul de depunere la ONRC ESTE DE 30 ZILE.
INREBARE 2 DACA NU SEMNEZ NU POATE FI INTRODUS LA REG COM CONTRACTUL VECHI:-/
INREBARE 3 CE STATUT AM IN LEGATURA CU ACEASTA FIRMA

VA ROG DIN SUFLET SA-MI RASP DACA E CINEVA DE SPECILALITATE

VA MULTUMESC
PFA EXPERT CONTABIL solicit colaborare cu firma de avocatura/PFA ,pentru preluare societati comerciale nou infiintate sau atestare bilant ,plan de afaceri.
mail:magda_expert@yahoo.com
tel:0722751339
Expert contabil -PFA solicit colaborare pentru largirea portofoliului de clienti ,autenatificare bilant,refaceri contabilitate .
mail:magda_expert@yahoo.com
tel.722751339