Acum un an in septembrie am facut la notariat un contract de vinzare cumparare de parti sociale al unui srl ,intr-un procent de 17%.
EU avind calitate de vinzator .ADMINISTRATORUL societatii comerciale care a dobindit si calitatea de actionar principal prin aceasta cesiune nu a introdus actele la ONRC.In momentul de fata a apelat la o avocata care ia redactat statutul iarasi cf legii soc com daaaaaaaaar in acelasi timp ia redactat si un alt act de cesiune pe care mi la trimis prin secretara sal semnez .
INTREBARE 1 NU ESTE DUBLA VINZARE :-/:-/:-/ PE ACELEASI ACTIUNI .Am cunostinta ca termenul de depunere la ONRC ESTE DE 30 ZILE.
INREBARE 2 DACA NU SEMNEZ NU POATE FI INTRODUS LA REG COM CONTRACTUL VECHI:-/
INREBARE 3 CE STATUT AM IN LEGATURA CU ACEASTA FIRMA
VA ROG DIN SUFLET SA-MI RASP DACA E CINEVA DE SPECILALITATE
INTREBARE 1 NU ESTE DUBLA VINZARE PE ACELEASI ACTIUNI .Am cunostinta ca termenul de depunere la ONRC ESTE DE 30 ZILE.
INREBARE 2 DACA NU SEMNEZ NU POATE FI INTRODUS LA REG COM CONTRACTUL VECHI
INREBARE 3 CE STATUT AM IN LEGATURA CU ACEASTA FIRMA
1. actul de cesiune consfinteste tranzactia la ORC. Pentru mai multa siguranta puteti trece: Cesioneaza un nr. ........... de parti sociale conform actulu de vanzare nr. din................................
2. nu, daca nu semnezi nu poate intra ca asociat.
3. asociat majoritar:))
Cesionare firma
ileana18
Buna,
Pe 10 septembrie am fost la Reg. Comertului pentru a comunica decizia actionarilor de a cesiona o firma; din cate am inteles, dureaza 30 de zile pana ... (vezi toată discuția)