Copilul a locuit la mine acasă decand sa născut numai ca el ca sa poată lua el prenatalul ia trecut copilul domiciliul lui însă copilul nu a fost niciodată acolo, cum se poate acorda custodie comuna când pe el nu îl interesează de copil, nu ii da nimic, nu vine să-l vadă
Am un băiețel de 10 luni, tatăl lui ne-a părăsit de 3 luni noi nefiind căsătoriți locuiam la mine, ce pot face sa obțin custodia copilului numai eu și pensia alimentara? Menționez ca prenatalul îl ia el de la poșta unde are domiciliul la părinți lui și cum as putea ca decand împlinește băiețelul 1 an sa ii vina alocația la domiciliul unde locuim pt ca prenatalul la cerut decât pt 1 an. Mulțumesc mult și aștept răspunsul
dumneavoastră!
Buna ziua! as dori sa ma informati cum pot sa radiez o firma cu o vechime de peste 10 ani ?, firma are un imprumut la banca dar care il pot achita inainte de radiere, care sunt demersurile? Va multumesc anticipat
Multumesc mult pentru raspuns si imi cer scuze pentru postarea gresita a mesajului. Nu am nici un fel de datorii, firma am infintat-o in martie si nu a avut nici un fel de evidenta, daca nu o radiez si nu prezint declaratia de tva la 3 luni mi-se poate intampla ceva? Decizia de dizolvare a societati de unde trebuie sa o iau? Daca firma nu a fost in functiune , asta inseamna ca nu are nici un fel de datorie si nu va trebui sa prezin nici un bilant de lichidare , este adevarat? Va multumesc mult!