avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate dan_tzy

Activitate dan_tzy

Bună ziua, în octombrie 2022 un furnizor de materiale mi a facturat și am achitat produse în valoare de 90000 lei urmând ca până în martie 2023 să livreze produsele. Nu a livrat produsele iar în iunie 2023 I am comunicat prin executor și avocat ca să mi restituie banii. Mi a răspuns ca până pe 30 septembrie îmi va returna banii iar acest lucru nu s a întâmplat nici până astăzi 16.01.2024. L am acționat în judecată în 20.10.2023. Întrebarea mea este ce șanse sunt de reușită și care este cuantumul dobânzii pe care instanța o va calcula?
Menționez ca am făcut o greșeală mare pentru ca nu am făcut contract, plata a fost făcută prin banca
Discuție cod caen
Buna ziua imi puteti spune va rog ce cod caen am nevoie pentru un depozit de piatra naturala importata din Grecia? Comert cu amanuntul, multumesc
buna seara, am o intreprindere individuala neplatitoare de TVA in baza careia functioneaza un magazin alimentar.....intrebarea mea esteȘ odata cu reducerea TVA ului la alimente la 9%:
1. trebuie sa aduc ceva modificari preturilor?
2.sau in casa de marcat?
3. trebuie sa fac si eu inventar?
Multumesc
Răspuns la discuția Model somaþie OSIM
multumesc asta pare sa fie o formula buna, daca mai are cineva vreo parere sa imi zica, multumesc
da asa mi s-a mai zis dar nu mi-a schitat nimeni un model dupa care sa ma iau, daca stiti va rog,,,
da, asta e o somatie de plata, mie mi-a zis cineva ca trebuie mai simplu... multumesc
Buna ziua va rog sa-mi ziceti un model se somatie pe care eu trebuie sa-l trimit la mai multe persoane dat fiind faptul ca eu am un certificat de la osim prin care am inregistrat un desen. Multumesc