avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, în octombrie 2022 un furnizor de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, în octombrie 2022 un furnizor de materiale mi a ...

Bună ziua, în octombrie 2022 un furnizor de materiale mi a facturat și am achitat produse în valoare de 90000 lei urmând ca până în martie 2023 să livreze produsele. Nu a livrat produsele iar în iunie 2023 I am comunicat prin executor și avocat ca să mi restituie banii. Mi a răspuns ca până pe 30 septembrie îmi va returna banii iar acest lucru nu s a întâmplat nici până astăzi 16.01.2024. L am acționat în judecată în 20.10.2023. Întrebarea mea este ce șanse sunt de reușită și care este cuantumul dobânzii pe care instanța o va calcula?
Menționez ca am făcut o greșeală mare pentru ca nu am făcut contract, plata a fost făcută prin banca
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 21:13, 16 Ianuarie 2024
Buna ziua, raspunsul la intrebarea dvs depinde de mai multe necunoscute: probatoriul din dosar, apararea furnizorului, etc. Dobanda nu vi-o calculeaza nicio instanta, dvs trebuie sa o calculati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Optiunile unui srl in situatia nelivrarii unor produse de catre furnizori Brown Wizard Brown Wizard Buna ziua, as dori sa stiu ce este de facut ca persoana juridica in situatia in care un furnizor nu poate livra niste produse platite in avans, iar stornarea ... (vezi toată discuția)
Livrare comanda eronata si solicitare retur lemontee lemontee Buna ziua, Am comandat online un produs si mi-a fost livrat altul. Am contatcat imediat telefonic societatea, care mi-a spus ca verifica si ma suna, ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume platite pentru bunuri nelivrate trica91 trica91 Cum se poate recupera o suma de bani platita pentru bunuri facturate dar nelivrate? Caz concret: in septembrie am comandat o pereche de cercei de pe diamag.ro. ... (vezi toată discuția)