avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Livrare comanda eronata si solicitare retur
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Livrare comanda eronata si solicitare retur

Buna ziua,


Am comandat online un produs si mi-a fost livrat altul. Am contatcat imediat telefonic societatea, care mi-a spus ca verifica si ma suna, lucru care nu s-a mai intamplat. Le-am trimis in ziua lucratoare un e-mail prin care i-am informat de livrarea eronata, si le-am solicitat returnarea produsului si livrarea comenzii mele, insa nu am primit nici un raspuns. Le-am solicitat sa-mi spuna adresa de livrare, pentru a putea trimite cletul, insa nimic...
Am sunat pe telefonul societatii, dar ori nu raspunde nimeni, ori imi inchid si, intr-un final am reusit sa iau legatura, pe unul din telefoane , cu managerul societatii, asa s-a prezentat, care a zis ca a verificat situatia si ca va trimte curierul ...insa acesta nu a mai ajuns....

A trecut de atunci o luna, de la ei nici un raspuns. In baza a ce pot solicita returnarea unor produse neconforme, si care este termenul de returnare? Mai am vreo sansa ca ei sa-mi primeasca coletul inapoi? Acum nu mai vreau nici macar ce am comandat de la ei...ca sunt niste neseriosi!
Cel mai recent răspuns: lemontee , utilizator 09:36, 24 Octombrie 2018
Imi raspund singura...poate vor fi si altii interesati...le-am facut o adresa "acida" in care le-am atasat toate e-mailurile trimise, le-am dat articole din legislatia privind protectia consumatorului, iar la final i-am informat ca, daca in termen de 3 zile nu-mi raspund, pe langa cheltuielile de restituire a bunului, suma aferenta bunului livrat eronat, vor achita si cheltuieli de judecata si onorariu avocatial, care vor depasi cu mult cuantumul pe care ar avea sa mi-l restituie, asa ca, in maxim 1 saptamana, am avut inapoi banii si si-au trimis singuri curierul dupa produs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produse pentru srl alexpromote alexpromote Buna ziua, Am cumparat un produs ( lampa led manichiura ) de pe un site din Romania, in poza de pe site acest produs era de culoarea alba. Am citit la ... (vezi toată discuția)
Recuperare debite buna ziua, am comandat un produs online. produsul ... zsoli71 zsoli71 Recuperare debite Buna ziua, Am comandat un produs online. Produsul l-am returnat in termenul legal de 14 zile de la data primirii produsului. Returul a ... (vezi toată discuția)
Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)