avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate vlad1982

Activitate vlad1982

Buna ziua. Legaturile dintre frati sunt destul de reci, nu au mai discutat de aprox. 10 ani. Si inainte de aceasta perioada a fost respinsa idea de a vinde sau macar de a inchiria terenul.
Multumesc pentru raspuns. Din pacate nu exista sanse de intelegere amiabila. Aveti idee cam cat ar dura in instanta si care ar fi in mare costurile? Multumesc.
Buna ziua,

As vrea sa stiu cum pot proceda in cazul in care sunt mostenitor a unei suprafete de 75 mp dintr-un total de 300mp, restul de 75 mp fiind ai surorii mele iar 150 mp ai matusii mele. Eu si matusa mea vrem sa vindem dar sora mea nu este de acord. Cum trebuie sa procedem din punct de vedere legal pentru a putea vinde? este posibila vanzarea daca doua parti sunt de acord si una nu? Va multumesc pentru ajutor.
Răspuns la discuția Mostenire Familie
Multumesc mult pentru raspunsul prompt. Ce presupune iesirea din indiviziune? Si daca acest lucru este facut, cum se determina unde anume imi sunt repartizati cei 75 metri patrati. Nu este necesar sa facem toti acest lucru?
Buna ziua,

Am mostenit din partea mamei un teren de 300 metri patrati in Bucuresti. Acest teren nu este in totalitate al meu, trebuie impartit in trei parti si anume, intre mine si sora mea dar si matusa mea care detine 50 % din proprietate. Vreau sa stiu daca in cazul in care eu vreau sa ma apuc de o afacere pe cei 75 de matri patrati, pot face acest lucru fara probleme. Vreau sa mentionez ca matusa mea este de acord ca eu sa fac acest lucru si nu o deranjeaza ca ocup si din partea ei. Daca sora mea nu este de acord este vreo problema? Va multumesc.