avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate Getapopa

Activitate Getapopa

Multumesc frumos!
Detin 4 abonamente de telefonie mobila de un an,fara perioada contractuala.Inainte de sarbatori mi au facutmodificari la contract fara acordul meu,acum am 3 abonamente modificate de la 3 euro la 5 euro si sunt cu perioada contactuala iar un abonament a ramas cum a fost initial.Am sunat la ei m au plimbat de la un departamr t la altul imi spun ca or sa faca investigatii dar pana atunci trebuie sa platesc noua factura care e mai scumpa cu 60 de lei.Am vrut sa reziliez dar au spus ca la cele 3 nu pot deoarece au perioada contractuala si trebuie sa platesc taxa de reziliere.Ce ma sfatuiti sa fac sa rezolv aceasta problema?
Buna ziua! Sunt bolnava de TBC Pulmonar si am concediu medical de 6 luni, mai am 2 luni de tratament si beneficiez in continuare de concediu medical, Societatea la care lucrez a intrat in faliment in luna Martie. Intrebarea mea este, pot sa duc concediul medical la somaj? Va multumesc, Geta.
Răspuns la discuția deducere personala
multumesc frumos
Răspuns la discuția deducere personala
pardon cati lei net
Răspuns la discuția deducere personala
Multumesc frumos (si daca nu va suparati ,cati lei brut imi revin,dupa toate retinerile)
Buna ziua,as dori sa-mi calculati deducerea personala la salariul brut de 700 lei,avand si un copil in intretinere.Va multumesc,o zi buna