avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate mocanu68

Activitate mocanu68

Răspuns la discuția polita casco
Raspuns verbal director sucursala societate asigurari:Cine a gresit sa plateasca................Dragii mei asta este soarta care o meritam,nu exista proceduri,metode,se arunca motanul de la unul la altul,nu isi asuma raspunderea,nu mai vorbesc de calitatea profesionala a unora in care targetul primeaza,pot sa se infiinteze nu una ,100 de comisii de supraveghere ,care in loc sa dea o solutie punctuala ,iti sugereaza sa-ti angajezi un avocat pentru un eventual proces programat in 2020.Timp de 5 ani am platit casco in jurul a 7500 ron , in care nu am folosit niciodata polita,iar cand ai nevoie te trimit la seminte,Domnilor ,suntem o tara de tot rahatul=D>
Discuție polita casco
Buna ziua.Datorita faptului ca am gasit masina avariata in parcare la inceputul anului am deschis un dosar de dauna pe polita casco, polita casco care avea perioada de valabilitate cuprinsa intre septembrie 2011 ,respectiv septembrie2012 ,platita respectiv in 2 rate, la inceput, septembrie2011 si martie 2012 ,Din cauza faptului ca devizul depasea dublul primei de asigurare am fost nevoit sa platesc rata 2 anticipat,in momentul ridicarii masinii din service,ianuarie2012.,unde s-a eliberat un bon fiscal exact pe suma care o aveam de platit catre asigurator.Deasemenea s-a prezentat o copie de mail trimisa de catre asigurator in care se punea in vedere reparatorului suma pe care o aveau de primit de la ei.iar diferenta de la mine(valoare rata polita casco 2).In luna mai 2012 avand deschis un nou dosar de dauna aflu cu stupoare ca eu nu mai eram asigurat din cauza faptului ca nu am platit rata 2.Mergand pe fir am aflat ca asiguratorul a platit integral devizul din luna ianuarie.,cu toate ca el anuntase atat pe mine cat si pe reparator ca plateste mai putin rata2.Ce se poate face?Masina o am blocata in service,service datorita faptului ca plata nu s-a facut la punctul de lucru ,s-a facut la sediul general,a restituit suma.Am facut o sesizare la CSA, nu am primit inca un raspuns,cei de la service ridica din umeri ,cei de la asigurari ridica din umeri.Vreau sa mai spun ca aceasta firma de asigurari se afla in primle 3 din Romania iar parerea mea este ca ei sunt principalii vinovati
Răspuns la discuția constatare amiabila
multumesc
In urma cu 2 zile am lovit din vina mea o masina parcata pe trotuar,l-am cautat pe proprietar cu care am incheiat o constare amiabila in care am descoperit ca nu avea rca valabil ,talonul masinii era pe numele vechiului propietar,iar colac pe pupaza avea si permisul ridicat.Intrebarea este daca peste o 1 luna de zile cand va avea permis din nou va putea sa-si recupereze paguba pe care i-am pricinuit