avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... constatare amiabila
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

constatare amiabila

In urma cu 2 zile am lovit din vina mea o masina parcata pe trotuar,l-am cautat pe proprietar cu care am incheiat o constare amiabila in care am descoperit ca nu avea rca valabil ,talonul masinii era pe numele vechiului propietar,iar colac pe pupaza avea si permisul ridicat.Intrebarea este daca peste o 1 luna de zile cand va avea permis din nou va putea sa-si recupereze paguba pe care i-am pricinuit
Cel mai recent răspuns: mocanu68 , utilizator 17:59, 9 Mai 2012
daca masina era parcata pe trotuar nu ar nici o legatura permisul sau de conducere cu recuperarea pagubei. Trebuie dosar sa deschida dosar la asiguratorul RCA la acre erati asigurat.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune accident rutier petros dorin petros dorin Buna ziua. Am avut un accident rutier, din vina exclusiva a altei persoane (masina parcata regulamentar, a intrat o persoana cu motocicleta in masina) am fost ... (vezi toată discuția)
Se despagubeste pe rca??? fbaflorin fbaflorin Buna ziua.....am avut un accident stupid....nu conteaza cum .....ideea e ca m-am izbit de un stalp de iluminat public de care erau prinse niste fire de ... (vezi toată discuția)
Amenintari rca ContSters133554 ContSters133554 Buna seara! Povestea este un pic mai complicata, dar incerc sa fiu cat mai explicita. Fratele meu a lovit o masina parcata, din cauza unui caine care a aparut ... (vezi toată discuția)