avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... polita casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

polita casco

Buna ziua.Datorita faptului ca am gasit masina avariata in parcare la inceputul anului am deschis un dosar de dauna pe polita casco, polita casco care avea perioada de valabilitate cuprinsa intre septembrie 2011 ,respectiv septembrie2012 ,platita respectiv in 2 rate, la inceput, septembrie2011 si martie 2012 ,Din cauza faptului ca devizul depasea dublul primei de asigurare am fost nevoit sa platesc rata 2 anticipat,in momentul ridicarii masinii din service,ianuarie2012.,unde s-a eliberat un bon fiscal exact pe suma care o aveam de platit catre asigurator.Deasemenea s-a prezentat o copie de mail trimisa de catre asigurator in care se punea in vedere reparatorului suma pe care o aveau de primit de la ei.iar diferenta de la mine(valoare rata polita casco 2).In luna mai 2012 avand deschis un nou dosar de dauna aflu cu stupoare ca eu nu mai eram asigurat din cauza faptului ca nu am platit rata 2.Mergand pe fir am aflat ca asiguratorul a platit integral devizul din luna ianuarie.,cu toate ca el anuntase atat pe mine cat si pe reparator ca plateste mai putin rata2.Ce se poate face?Masina o am blocata in service,service datorita faptului ca plata nu s-a facut la punctul de lucru ,s-a facut la sediul general,a restituit suma.Am facut o sesizare la CSA, nu am primit inca un raspuns,cei de la service ridica din umeri ,cei de la asigurari ridica din umeri.Vreau sa mai spun ca aceasta firma de asigurari se afla in primle 3 din Romania iar parerea mea este ca ei sunt principalii vinovati
Cel mai recent răspuns: UnInger , utilizator 14:40, 5 Iunie 2012
Inainte de a va adresa CSA, adresati-va in scris, cu toate dovezile, asiguratorului, solicitand un raspuns motivat privind situatia de fapt, si ca urmare, sa indrepte eroarea savarsita prin culpa de angajatii proprii, privind evidenta contabila incasari-plati si disfunctionalitatea comunicarii cu service-ul colaborator, de la care detineti dovada achitarii echivalentului ratei II-a.
Raspuns verbal director sucursala societate asigurari:Cine a gresit sa plateasca................Dragii mei asta este soarta care o meritam,nu exista proceduri,metode,se arunca motanul de la unul la altul,nu isi asuma raspunderea,nu mai vorbesc de calitatea profesionala a unora in care targetul primeaza,pot sa se infiinteze nu una ,100 de comisii de supraveghere ,care in loc sa dea o solutie punctuala ,iti sugereaza sa-ti angajezi un avocat pentru un eventual proces programat in 2020.Timp de 5 ani am platit casco in jurul a 7500 ron , in care nu am folosit niciodata polita,iar cand ai nevoie te trimit la seminte,Domnilor ,suntem o tara de tot rahatul=D>
Am avut si eu o problema de genul acesta cu un asigurator, dar pe partea de viata, si m-am dus cu polita si actele prin care am dovedit ca am platit ratele aferente contractului de asigurare, am depus o adresa, la care am solicitat un numar de inregistrare si am solicitat un raspuns in scris, au ca si termen sa raspunda 30 de zile. Nu a fost nevoie sa merg la CSA sau sa-mi iau avocat. Puteti merge la intimidare cu un avocat, dar in aceasta perioada in care nu prea mai face lumea polite casco, nu cred ca ii intereseaza un proces, o reclama negativa. Ce societate de asigurari este? In primul rand societatea de asigurari nu se compenseaza cu service-ul la plata facturii cu ce rata dvs. Societatea de asigurari este singura vinovata. Masina nu ar trebui sa v-o retina service-ul pentru ca dvs ati facut dovada platii rata a 2 a la asigurator si restul tine de relatia dintre service si asigurator, care nu ar trebui sa va afecteze pe dvs ca si client.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea casco si firma de leasing donigao donigao Buna ziua, As dori sa obtin ajutor in urmatoarea speta: Starea de fapt: Firma la care sunt asociat are drept de utilizare asupra unui autovehicul ... (vezi toată discuția)
Despãgubiri rca dianapanaite dianapanaite Pe un drum naţional din România am fost lovită din spate de un TIR care n-a reuşit să oprească la timp. După vizita la poliţie, şoferul TIR-ului a ... (vezi toată discuția)
Service judecata aldos aldos Acum jumatate de an, am apelat la polita casco cu regres pe RCA-ul vinovatului.S-au creat toate documentele,2 dosare( alte zgarieturi).Nu am vrut un service ... (vezi toată discuția)