avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate polexeangelica

Activitate polexeangelica

Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea problema si anume: o invatatoare a decedat si urmeza sa incaseze drepturi hotarari judecatoresti conf.L221/2008.Nu s-a facut succesiunea .
Intrebarea este cine poate incasa banii?(mostenitori sotul si un copil)
Va multumesc!:(
Buna ziua,rugamintea mea este sa ma indrumati in rezolvarea urmatoarei probleme si anume:In anul 2011 o profesoara a facut imprumut la CAR Invatamant, ulterior a decedat si nu a achitat imprumutul,drept pentru care girantul a primit somatie pt achitarea sumei..As vrea sa stiu daca Scoala poate fi cumva implicata deoarece am primit o notificare din partea CAR Invatamant prin care ne solicita ca suma care i se revine decedatei (plata hotatari hudecatoresti conf.L221/2008) sa fie virate in contul CAR.
Va multumesc
Buna ziua,intrbarea mea este in buget la ce capitol,alineat se pot prevede bani plata unui program de contabilitate? Ar fi corect pe 20.01.30 ?
Multumesc
Buna ziua,intrebarea mea este "Cine trebuie sa intocmeasca fisa de activitate zilnica pentru microbuzul scolar.Acesta este inmatriculat pe primarie dar intrtinerea lui si conbustibilul este asigurat de scoala
Va multumesc
multumesc pt. raspuns
Multumesc pt. raspuns,dar in urma unei discutii cu primaria mi s-a spus ca daca se va incheia un astfel de contract atunci trebuie sa suportam cheltuiala a tot ce inseamna intretinerea microbuzului(rovinieta,asigurari,etc)mai putin sal.soferului care este angajatul primariei.Microbuzul scolar este inmatriculat pe primarie nu este al scolii
buna seara,sunt contabila la o scoala si ma confrunt cu urmatoarea problema si anume microbuzul scolar este al primariei si spun ca scoala trebuie sa achite combustibilul.Am solicitat incheierea unui contract de comodat de dare spre fofosinta cu titlu gratuit prin care scoala se obliga sa achite combustibilul dar raspunsul a fost ca nu se poate incheia un asemenea contract.In momentul de fata microbuzul nu mai are combustibil ,drept urmare nu mai transporta elevii navetisti.
A-si dori sa stiu cum sa procedez
Va multumesc anticipat