avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Obligatii girant CAR
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Obligatii girant CAR

Buna ziua,rugamintea mea este sa ma indrumati in rezolvarea urmatoarei probleme si anume:In anul 2011 o profesoara a facut imprumut la CAR Invatamant, ulterior a decedat si nu a achitat imprumutul,drept pentru care girantul a primit somatie pt achitarea sumei..As vrea sa stiu daca Scoala poate fi cumva implicata deoarece am primit o notificare din partea CAR Invatamant prin care ne solicita ca suma care i se revine decedatei (plata hotatari hudecatoresti conf.L221/2008) sa fie virate in contul CAR.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma gasesc in fata unei situatii pe care nu stiu cum ... tudo_19 tudo_19 Buna ziua! Ma gasesc in fata unei situatii pe care nu stiu cum sa o abordez si as avea nevoie de putin ajutor in gasirea unei rezolvari. In anul 2017, tatal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotia mea a fost anuntata zilele acestea telefonic ... MihaiSS MihaiSS Buna ziua, sotia mea a fost anuntata zilele acestea telefonic de catre un domn foarte agresiv verbal ca dansa, a facut un imprumut in anul 2008 la o casa de ... (vezi toată discuția)
Girant in dificultate milana2 milana2 Buna, in 2007, am semnat ca girant (din 3) pt. persoana X, care a luat un imprumut de la CAR Sanatatea, ce trebuia achitat pana in 2009; persoana X a plecat ... (vezi toată discuția)