avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Fisa activitati zilnice microbuz scolar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Fisa activitati zilnice microbuz scolar

Buna ziua,intrebarea mea este "Cine trebuie sa intocmeasca fisa de activitate zilnica pentru microbuzul scolar.Acesta este inmatriculat pe primarie dar intrtinerea lui si conbustibilul este asigurat de scoala
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:51, 24 Noiembrie 2012
Utilizatorul trebuie sa intocmeasca aceasta fisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat de transport persoane swetangelus swetangelus Buna ziua. Eu lucrez intr o institutie publica(primarie), si de curand am absolvit cursul pentru obtinerea atestatului pentru activitatea de transport rutier ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru masina incheiat intre primarie si scoala polexeangelica polexeangelica buna seara,sunt contabila la o scoala si ma confrunt cu urmatoarea problema si anume microbuzul scolar este al primariei si spun ca scoala trebuie sa achite ... (vezi toată discuția)
Ce obligatie are soferul microbuz scolar ? Radu Aurel Radu Aurel Buna ziua ma numesc Costinas Radu sofer microbuz scolar angajat de o firma si transferat la scoala acum un an 2o16 in fluturas salar funtia scria sojer acum ... (vezi toată discuția)