avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate adafelix

Activitate adafelix

Bună ziua
Tatăl meu a moștenit de la părinții lui teren pentru a-și construi casă. Terenul a fost împărțit între cei trei frați din 5.
Intre tatăl meu și sora lui nu este trasat niciun gard dar au fost stabilite niște limite acum 20 de ani. Acum problema este ca nu se mai recunosc aceste limite care se regăsesc în cotele de pe contractul de moștenire (același contract îl au toți cei trei frați cu aceleași cote) de către sora lui și cumnatul lui. Bineînțeles că măsurătorile de atunci nu mai coincid cu cele de acum. Toți apar cu ceva în plus la măsurătoare dar nu se inteleg la stabilirea hotarului.
Cum trebuie procedat ca să putem îngrădi terenul proprietate cu cotele de pe contract? Vecinul vine cu amenințări, îmbrânceli de fiecare dată când tata vrea sa își îngrădească terenul pentru a-l intabula?
Mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Care sunt taxele ce trebuie platite la stat in vederea obtinerii indemnizatiei de crestere copil?Mentionez ca sunt in concediu fara plata.Va multumesc
Sunt angajata la o scoala si as dori sa fac rezervare de catedra.Care sunt conditiile rezervarii unei catedre in invatamant ?Care este perioada maxima de rezervare a catedrei?Se poate face rezervare de catedra in timpul anului scolar?
Va multumesc anticipat!