sotul meu lucreaza legal in Germania. plateste taxele si impozitele statului german. I-mi trimite lunar o suma de bani sub forma de ajutor pentru a plati aici datoria la banca si utilitati.Eu sant pensionara. Pentru banii primiti de la el trebuie sa platesc impozit?
In luna ianuarie am trimis o plangere la CEDO. In luna mai ,am primit o scrisoare cu formulare,similare cu cele pe care le-am trimis initial,pe care le-am completat si le-am trimis in termenul de 8 sapt asa cum mi se cerea. De atunci nu am primit nimic. Nici nr de dosar,nici instiintare ca a fost respins.Ce sa fac,sa pot afla care este situatia?
Pe data de 06 ian 2012 am trimis o cerere la CEDO,cu confirmare de primire pe data de 11 ian 2012. Ce sant nelamurita ,e ca la semnatura de primire e o stampila
pe care scrie : courrier-entrant
AGORA
conseil de l'europe.
Intrebarea mea este: cererea a ajuns la Cedo,sau din greseala in alta parte? cladirea Agora ,am vazut pe net ca e altfel decat cladirea CEDO.. va rog mult sa ma lamuriti si pe mine,ptr ca nu am primit inca nici un raspuns de la ei si sant ingrijorata. Cererea a fost depusa in termen.