avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe bani primiti de sotie ,de la sotul care ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe bani primiti de sotie ,de la sotul care lucreaza in strainatate

sotul meu lucreaza legal in Germania. plateste taxele si impozitele statului german. I-mi trimite lunar o suma de bani sub forma de ajutor pentru a plati aici datoria la banca si utilitati.Eu sant pensionara. Pentru banii primiti de la el trebuie sa platesc impozit?
Ultima modificare: Joi, 11 August 2016
mihaela58, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:50, 11 August 2016
Nu. Ei sunt deja impozitati la sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie alimentara Costel1977 Costel1977 Buna ziua, În situația actuală plătesc pensie alimentara pentru 2 minori 33% din venitul net iar fosta sotie m-a dat în judecată pentru recalculare ... (vezi toată discuția)
Cum platesc din spania cei 57,75 lei la casa de sanatate alexandruteutisan alexandruteutisan Sant cetatean roman stabilit in Spania nu lucrez , ma intretine copilul , nu am venit in Spania nici in Romania , cum pot achita aceasta suma lunara , cum pot ... (vezi toată discuția)
Taxe bani primiți prin paypal Ionel444444 Ionel444444 Buna! Dragilor, daca iubitul meu care are rezidenta permanenta in Australia, lucreaza acolo si plateste taxe acolo, imi trimite mie o suma de bani lunar ca ... (vezi toată discuția)