Si in acest caz, un Consiliu local care trebuie sa aprobe impozitele si taxele locale pentru anul 2013, ce valori aproba? cele din anii trecuti sau cele indexate? Pentru ca hotararea trebuie adoptata pana la sfarsitul anului pentru ca in 2013 sa se poata incasa impozite si taxe.
Am lucrat la o firma care a dat faliment. NU mi-au fost platite 3 salarii, bonurile de masa pe o luna si nu mi s-a returnat nici garantia provenita din oprirea lunara din salariu. Firma de insolventa a depus dosarul cu datoriile restante catre salariati fara bonurile de masa si fara garantie. Intrebarea este daca acea garantie si bonurile de masa se mai pot recupera din fondul de garantare daca firma de insolventa nu le-a trecut in evidentele din dosar si in cat timp de la data depunerii dosarului.
Situatia de fapt: Tatal meu a avut doua credite (descoperiri de card) la doua banci diferite, credite fara coplatitori si fara giranti. Tatal meu a decedat iar eu, gasind cardurile respective m-am dus la cele doua banci sa anunt decesul si sa le depun o copie dupa certificatul de deces. Bancile nu au trecut nicio mentiune in evidentele lor si au continuat sa trimita somatii de plata in scris catre tatal meu, PE NUMELE ACESTUIA. Am luat legatura telefonic de mai multe ori cu bancile si le-am explicat ca tatal meu e decedat si sa nu mai trimita somatii pe numele lui. Bancile nu au luat in seama solicitarile mele, au cedat dosarele recuperatorilor de credite, si acum primesc pe numarul meu de telefon mesaje si apeluri prin care sunt somat sa platesc acele credite doar pentru vina de a fi fiul tatalui. Mentionez ca tatal meu nu a avut niciun fel de bunuri pe numele lui deci nu poate fi dezbatuta o mostenire. Cum pot face sa nu mai fiu hartuit de acesti recuperatori?