avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Salarii restante din fondul de garantare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Salarii restante din fondul de garantare

Am lucrat la o firma care a dat faliment. NU mi-au fost platite 3 salarii, bonurile de masa pe o luna si nu mi s-a returnat nici garantia provenita din oprirea lunara din salariu. Firma de insolventa a depus dosarul cu datoriile restante catre salariati fara bonurile de masa si fara garantie. Intrebarea este daca acea garantie si bonurile de masa se mai pot recupera din fondul de garantare daca firma de insolventa nu le-a trecut in evidentele din dosar si in cat timp de la data depunerii dosarului.

Alte discuții în legătură

Faliment firma /recuperare salarii restante cristina1333 cristina1333 Buna seara, Firma unde am lucrat a fost in insolventa timp de 2 ani iar in urma cu o luna si jumatate a intrat in procedura de faliment. Noi, angajatii,am ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii corinail77 corinail77 Mi-am dat demisia de la o societate in data de 14.06.2015 cu art.81 alin.(8), avand multe salarii restante. Doua zile mai tarziu societatea a depus actele ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca privind obligarea la plata salariilor restante. firma in insolventa. cum pot recupera drepturile salariale? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Mi s-a admis in instanta cererea privind obligarea firmei la care am lucrat la plata salariilor restante. De mentionat ca am fost angajat in ... (vezi toată discuția)