Mi-am dat demisia de la o societate in data de 14.06.2015 cu art.81 alin.(8), avand multe salarii restante. Doua zile mai tarziu societatea a depus actele pentru a intra in insolventa si salariatii au fost inscrisi la masa credala. In iunie 2016 societatea a intrat in faliment, salariatii care au mai ramas au fost trimisi in somaj si intre timp au mai primit o parte din salariile de la data intrarii in insolventa. Lichidatorul judiciar a facut dosarele de recuperare a salariilor din fondul de garantare doar pentru o parte din salariatii care au mai ramas dupa insolventa. Pentru cei care au plecat inainte de intrarea in insolventa si in timpul insolventei, lichidatorul nu a facut dosare pentru recuperarea #-osalariilor din acest fond, pe motiv ca nu este platit pentru asta. Pot fostii salariati sa dea in judecata lichidatorul pentru recuperarea (macar a unei parti) restantelor salariale? #-oX-(
Drepturi neluate
beatedy
Buna ziua,
Timp de doi ani de zile (din februarie 2011) am fost angajata la o firma care nu mi-a platit nicio contributie la stat. Firma a si intrat in ... (vezi toată discuția)