Buna ziua. Am facut o cerere pentru un credit online la un IFN pentru o suma (cu returnarea in 4 luni) si am primit alta suma mai mare (cu returnarea in 10 luni). Cum se poate proceda ca sa ii conving sa retraga suma acordata si sa imi acorde doar suma ceruta, daca acestia nu doresc.
Trebuia sa returnez 170% din suma primita (in 4 rate lunare) dar acum trebuie sa returnez 230% din suma primita (in 10 rate lunare).
Am primit SMS si email pentru confirmare in acelasi timp. Am citit, evident, SMS-ul, unde nu era stipulata suma si detaliile.
Suma am primit-o acum 2 zile (creditul l-am acceptat acum 3 zile).
Cum se poate proceda? Multumesc.
Buna ziua,
Sa va prezint situatia in care se afla tatal meu.
Au existat doua terenuri cu doua numere topografice diferite (numerele topografice avand suprafata de 6200 mp si 2200 mp) ce au apartinut a doi frati, bunicii tatalui meu si a fratelui acesteia, la inceputul secolului 20. In 1941-42 s-au adus terenurile la zi dupa urmasi, si un teren a fost instrainat (6200 mp +300 mp din al doilea nr. topografic).
Urmasul noului proprietar, la intabulare, in 2011, pe extrasul CF folosit in instanta, a omis un mostenitor (pe bunica tatalui meu), intabulandu-si terenul de 6200 mp (in care tatal meu nu are parte), si a dezmembrat celalalt nr. topografic (unde are parte) si a intabulat cota parte (300 mp), iar partea ramasa din cel de-al doilea nr. topo a lasat-o pe vechii proprietari avand din nou parte in ea (inca 300 mp - in mod fraudulos) ca mostenitor. La dezmembrarea celui de-al doilea nr. topo nu au fost anuntati toti proprietarii de drept (inclusiv tatal meu).
Ce poate sa faca tatal meu pentru a putea sa isi intabuleze partea sa (700 mp)?
Va multumesc.
Uitati cum sta problema: Un copil de vreo 11 ani mi-a sustras un topor. Am fugit dupa el, l-am prins si i-am luat toporul dupa care l-am lovit cu coada toporului in spate. Dupa 3 minute a venit tatal lui si a inceput sa ma loveasca in mod repetat cu o bata vizand zone vitale ale corpului si evidentiind verbal intentia criminala ("te omor", "nu mai scapi viu de aici" si alte expresii asemanatoare). Am sunat la politie care a venit si fara a se da jos din masina ne-a invitat la sectie pentru declaratii (erau in jur de 50 de persoane adunate in jurul meu iar ei erau doar doi agenti). Persoana care m-a lovit este scandalagiu mare iar eu nu am avut niciodata probleme cu politia. Dupa ce am dat toti declaratii tatal copilului a chemat ambulanta cum ca ii moare copilul dar am aflat ulterior ca acesta a fost pus sa plateasca chemarea ambulantei fiindca nu a fost caz de urgenta. Eu am luat amenda pentru tulburarea linistii publice si pentru lovituri si alte violente.
A doua zi am fost la IML si s-a constatat ca am mana stanga rupta si am fost la ortopedie unde mi-a fost pusa in ghips. De la Institutul de Medicina Legala am primit o hartie care atesta ca imi sunt necesare 55 de zile de recuperare. Urmeaza sa ma duc la Protectia Copilului ca sa reclam conditiile mizere in care ii traiesc copiii. Din cate am inteles numai de la mai mult de 60 de zile se incadreaza la vatamare corporala grava si de aceea am intrat pe forum, pentru a adresa o intrebare: S-ar putea considera circumstanta agravanta judiciara daca acesta a afisat intentie clara de a provoca vatamare mult mai grava si doar fiindca am parat loviturile la cap cu mana stanga ma mai aflu aici?