avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cerere credit IFN. Primit suma mai mare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cerere credit IFN. Primit suma mai mare

Buna ziua. Am facut o cerere pentru un credit online la un IFN pentru o suma (cu returnarea in 4 luni) si am primit alta suma mai mare (cu returnarea in 10 luni). Cum se poate proceda ca sa ii conving sa retraga suma acordata si sa imi acorde doar suma ceruta, daca acestia nu doresc.
Trebuia sa returnez 170% din suma primita (in 4 rate lunare) dar acum trebuie sa returnez 230% din suma primita (in 10 rate lunare).
Am primit SMS si email pentru confirmare in acelasi timp. Am citit, evident, SMS-ul, unde nu era stipulata suma si detaliile.
Suma am primit-o acum 2 zile (creditul l-am acceptat acum 3 zile).
Cum se poate proceda? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 16 August 2023
FilipDJay, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 10:52, 17 August 2023
Bună ziua,
În contract ce sumă este precizată? Asta contează cel mai mult. Dacă în contract e scrisă suma pe care nu v-o doreați, lucrurile se pot rezolva prin semnarea unui act adițional, dar ca acest lucru să se întâmple, trebuie și IFN-ul să fie de acord. Cel mai bine ar fi să apelați la un avocat căruia să îi puneți la dispoziție actele, să vadă exact despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare biroul de credit fara acord scris Mide Ghe Mide Ghe Buna ziua In urma cu 2 ani am facut o tampenie mare. Am luat un credit de 600 de lei de la un IFN pe internet. Spuneau ca este fara dobanda si comisioane daca ... (vezi toată discuția)
Retragere din contract de credit ic25 ic25 Am luat un credit de la un IFN (Institutie Financiara Nebancara) suma imprumutata fiind de 8667,40Lei, din care am primit in cont 8000Lei, restul fiind ... (vezi toată discuția)
Executare silita de la un ifn bad-joke bad-joke Buna seara! Problema mea este una destul de grava:am ajuns in situatia in care am datorii la 6 ifn-uri, din care 4 sunt scadente si cu intarzieri mari, cu tot ... (vezi toată discuția)