avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Raportare Biroul de credit fara acord scris
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Raportare Biroul de credit fara acord scris

Buna ziua
In urma cu 2 ani am facut o tampenie mare. Am luat un credit de 600 de lei de la un IFN pe internet. Spuneau ca este fara dobanda si comisioane daca returnezi banii in 10 zile. Cand am vrut sa returnez banii situl web nu a functionat. Nu puteam sa ma loghez in contul meu. Nu stiu daca a fost reavointa insa eu, gresit, asa am interpretat-o si m-am enervat.

Nu am mai platit creditul insa ifn-ul m-a raportat la biroul de credit.
Puteti sa imi dati o solutie pentru a putea cere sa dispara datele referitoare la acest credit din biroul de credit? Creditul fiind acordat online nu exista acord scris pentru raportarea la biroul de credit. Probabil ca au trimis un email insa este legal? Poate inlocui acordul meu scris un acord dat cumva online... fara ca eu sa semnez nimic?
Ultima modificare: Duminică, 24 Iunie 2018
Mide Ghe, utilizator
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 20:43, 24 Iunie 2018
Raportarea e nula daca nu vi s-a adus la cunostinta si puteti face o solicitare de stergere la ei...
Raportarea este legala daca inainte de a fi raportat la Biroul de Credite ati fost informat in scris despre acest aspect
Ultima modificare: Duminică, 24 Iunie 2018
DenisRif, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere birou credit Abcdefg10 Abcdefg10 Buna ziua, In urma cu aprox 2 ani, am facut un imprumut de 500 de lei la un IFN, online, pe care l-am achitat la un Bancomat BCR. Nu am pastrat chitanta de ... (vezi toată discuția)
Istoric birou credit Dedee23 Dedee23 Buna ziua daca figurez la biroul de credit cu mai multe credite luate lunar pe 2 sau 3 ani dar toate achitate integral in cazul in care doresc sa iau un ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit[cum pot fi scos din biroul de credit] jondoe1 jondoe1 Buna ziua, Am cumparat un produs si cu aceasta ocazie mi sa oferit si un card de credit pentru cumparaturi pe care l-am folosit retragand bani de pe el.Am ... (vezi toată discuția)