avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Istoric birou credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Istoric birou credit

Buna ziua daca figurez la biroul de credit cu mai multe credite luate lunar pe 2 sau 3 ani dar toate achitate integral in cazul in care doresc sa iau un credit imobiliar poate sa conteze asta? Eu nu figurez ca rau platnic ca am fost la banca si m-am interesat dar miau zis ca nu da asa bine ca am atatea credite de la ifn.Cum as aputea proceda sa dispara acele credite ? Sa iau lageatura cu cei de la ifn sa ma stearga?
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 13:28, 21 Mai 2018
Daca aceste credite au fost achitate integral si la timp, puteti solicita stergerea la institutiile care le-au acordat.
In schimb eventuale intarzieri la plata care s-au intregistrat pe parcursul derularii contractelor de creditare vor ramane in istoric 4 ani de la inregistrare. Bancile / IFN-urile evident au acces la aceste inregistrari, dar este greu de spus in ce masura ar afecta decizia de a va acorda sau nu un nou credit sau conditiile unei astfel de oferte
Puteti sa contractati credit ipotecar in aceasta situatie, insa o sa vi se solicite dovada achitarii creditelor restante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea din biroul de credit! onuzza2005@yahoo.com onuzza2005@yahoo.com Buna ziua! Am problema cu o societate financiar nebancara, care din cauza unor restante ce nu au fost facute din rea credinta, dar care pana la urma au fost ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit...... maryan27 maryan27 Am avut intarzieri la achitarea unor credite catre banca/banci prin anul 2008-2009. In anul respectiv mi-am achitat toate creditele in avans de la toate ... (vezi toată discuția)
Buna seara as dori sa stiu si eu dupa cat timpul pot fi stearsa ... 88monica 88monica Buna seara as dorii sa stiu si eu dupa cat timpul pot fi stearsa din baza de date a bancii ca rau platnic ,daca incheierea platii a avut loc in anul 2021, ... (vezi toată discuția)