avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. Am avut la provident un credit in 2013, la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. Am avut la provident un credit in 2013, la care am ...

Buna ziua. Am avut la provident un credit in 2013, la care am fost rău platnic, având întârzieri la plata, însă s-o achitat creditul in totalitate. Acuma am dorit sa achiziționez un imobil prin credit ipotecar însă in sistemul biroului de credit apar cu istoric negativ. Ce demersuri pot face de a șters de acolo având in vedere ca acel credit a fost achitat in totalitate? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Gise , utilizator 10:26, 18 Octombrie 2022
Găsiți firme de avocati care pentru 3000 lei se ocupa de asa ceva.
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
[ link extern ]
Intrati aici si gasiti raspuns la intrebarea dv.
"Fiecare inregistrare se pastreaza in baza de date a Biroului de Credit pentru 4 ani, inclusiv cea referitoare la restanta achitata."
Puteti solicita singur stergerea din Biroul de credit, fara a apela la o firma contracost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credit cosmyn86 cosmyn86 Buna seara.Acum trei ani am fost raportat la Biroul de credit,in acest timp datoria a fost achitata in urma unei intelegeri cu firma de recuperare.Ma ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma!!!... TANASE SIMONA TANASE SIMONA Am 29 de ani ,sunt casatorita si am doi copii. sotul nu lucreaza iar eu sunt in concediul pentru cresterea copilului...Am luat niste bani ... (vezi toată discuția)
Stergere rau platnic Zoli13 Zoli13 Am avut un credit la o banca. Am fost raportat la o firma de recuperare. Am achitat creditul in urma cu vreo 6 ani. Firma unde lucrez a vrut sa imi vireze ... (vezi toată discuția)